Зашто изабрати нас
Dom > O nama > Зашто изабрати нас
Зашто изабрати нас


У нашој компанији ради више од 2600 људи, укључујући 300 виших инжењера и техничких службеника. Ми можемо пружити савршено једно решење, укључујући дизајн и производњу, како би задовољили задовољство наших купаца.


Више од 650 комплета опреме за производњу и тестирање, укључујући машинску обраду, топлотну обраду, заваривање, монтажу, испитивање, паковање, мерење и остале помоћне опреме са пуним опсегом напредне производне скале и капацитета, као што су резање пламеном од 40 м, линија бокса за бокс, систем аутоматског заваривања, линија за пјескарење и напредни уређај за детекцију, опрема за тестирање, ласерски мерни уређај итд.

2.png

Капацитет производње:

-2958 комплета двоструког носача и кранског дизалице

-19723 комплета једног носача крана

-24654 комплета електричних дизалица

2.jpg


Изванредни учинак маркетинга и дугорочни партнер

Наши кранови успешно су извезени у више од 90 земаља и региона, као што су Сједињене Америчке Државе, Велика Британија, Русија, Индија, Бразил, Перу, Јужна Африка, Монголија, Јужна Кореја, Аустралија, Југоисточна Азија, Средњи Исток итд. И уживали смо у угледу свих глобалних купаца.

Finework Cranes

Наши партнери

Посвећен технолошким иновацијама и развоју и производњом врхунских производа, Финеворк Цранес увек сарађује са познатим произвођачима, као што су амерички АБМ, немачки СЕВ и СИЕМЕНС и француски Сцхнеидер итд.

合作伙伴-1.jpg