Наша радионица
Dom > Наша радионица

Наша радионица

Фино-дизалице се налазе у Цхангиуан-у, који се зове "Цхина Цране Товн" (који покрива више од 2/3 тржишта крана у Кини). Цјелокупна покривеност радионице је 830,000㎡.


Производни центар

Тренутно постоје три производна центра Финеворк Цранес, једна је за серије Оверхеад & портални кран, једна је за нови дизајн електричног дизалице, један за свеобухватне резервне делове дизалица и дизалице. Производни капацитет је 2958 комплета двоструког носача гантарских и надземних дизалица, 19723 комплета једног носача гантарских и надземних дизалица и 24654 комплета електричних дизалица.

厂房


Продуцт Фацилитиес

Сви излази базирани су на зрелим и поузданим мерама за детекцију технологије, Финеворкс дизалице опремају све врсте опреме за производњу и откривају опрему за више од 650 комплета ----- линија пред-третмана за пјескарење, аутоматско заваривање, аутоматске линије за резање , ЦНЦ машински алати, напредна линија за заваривање платформе, центар за физичку и хемијску анализу, ненадструктивна просторија за инспекцију, мерна соба, завршна тестна платформа.

设备


Центар за тестирање

Пре много година, како би се осигурало да само најквалитетнији дизалице излазе из наше фабрике и на тржиште, уложили смо у истраживање и развој. То нас је довело до развоја сопственог центра за тестирање. У центру за тестирање, наша компанија је прошла строг преглед од структурне композиције почетне сировине до додатне опреме и радних перформанси крана, који гарантују све дизалице на мјесту купаца са врхунским квалитетом и омогућавају вам да се у потпуности концентришете на вашу основну делатност дајући вам сигурност да ваша опрема функционише са максималном поузданошћу и ефикасношћу.


image006(001).jpg