Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Šta je dizajn žičane vrpce
- Nov 26, 2018 -

Šta je dizajn žičane vrpce?


Dizalica se koristi za podizanje i spuštanje tereta teških građevinskih materijala (to može biti drvo, metali, cigle, alati i drugi materijali i roba). Dizalica je pričvršćena za bubanj ili točak za podizanje, koji je pričvršćen žičanim užetom. Postavlja se kukica za podizanje koja omogućava dizalici da podigne najteža opterećenja putem ručnog rada, električnog rada ili pneumatskog rada.


Električna energija je ono što ćete naći većinu dizalica. Mnoge dizalice su dizalice za pakovanje, što znači da su izgrađene kao pojedinačne jedinice. Žičare za žičane kabine imaju tendenciju da budu lakše težine po jedinici. Duljina je ograničena prečnikom bubnja kojim se kabl uvlači. Lančani lift žičane vrpce je veći od točkića nad kojim lanac funkcioniše.


Možete pronaći mnoge žičare sa dizalicom sa velikim prečnikom, što omogućava lako pozicioniranje i približavanje. Sa većim prečnikom bubnja dobijate vertikalno podizanje sa jednim nagibom. Na kraju ćete naći da ćete dobiti izuzetno glatko kretanje i brzo pozicioniranje tereta. Još jedna prednost je kraća dužina rama, što vam daje bliže krajnje pristupe.