Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Шта су ЕОТ дизалице и дизалице?
- Nov 26, 2018 -

Шта су ЕОТ дизалице и дизалице?


ЕОТ се залаже за електрично надземно путовање, тако да је у суштини ово покретни кровни кран који се напаја електроником. Већина дизалица и дизалица су прилагођени тако да раде савршено у одређеном радном простору. Различите индустрије имају различите захтеве, тако да сваки кран може имати различите технологије уграђене у њих. Ови дизалице и дизалице користе се у многим различитим индустријама; грађевинске компаније које морају да премештају материјале, производне хале, монтажне линије, складишне просторе, па чак и електране користе дизалице и дизалице. Остатак овог чланка биће посвећен разматрању врста електричних дизалица.


Постоји низ питања која бисте могли поставити од себе да одредите коју врсту крана вам треба, као и да помогнете у одабиру одређене врсте ЕОТ Цране. Прво, који је капацитет ваших захтева за подизањем? Ово је једно од најважнијих питања и морате одредити стандардну тежину, величину и стил дизања за вашу производњу или апликацију. Друго, какву врсту Дути Цицле користите са својим ЕОТ Цране и дизалицом? Овај одговор подразумева одговарање на број лифтова по сату и колико дуго је сваки лифт. Ово су само неке од разматрања које морате узети у обзир. Контактирањем локалних дизалица и дизалице ће вам помоћи да одговорите на пуно питања. Професионална компанија ће вас водити кроз свако питање један по један, тако да они могу у потпуности разумјети ваше пословање и потребе.


Постоје четири главна типа ЕОТ-а: Једнодијелни носач, двоструки носач моста, портални и монораил. Свака од ових дизалица је специјализована, али се може размотрити у три категорије:Single girder bridge crane

Врхунски покретни мостови са једним носачем


Double girder bridge crane

Врхунски кранови мостова са двоструким носачем


Suspension bridge crane

Подводни мостови са једним носачем моста


Из неког разлога, постоји погрешан број када се ради о двоструким и појединачним носачима. Двоструки носачи нису нужно издржљиви од једног носача. Оне су једнако јаке и издржљиве. Један носач креиран је са много јачим носачима. Уместо размишљања о трајности између њих, важно је размотрити функције обоје. Двоструки носач има бољу висину дизања, гдје је једноставни носач лакши и јефтинији за инсталацију.