Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Prednost niske nadstrešnice
- Dec 10, 2018 -

Električni podizač niskog prostora za glavu

Niska dizalica za glavu, dizajnirana i proizvedena od strane Finework kranova, to je nova vrsta proizvodnje niskih visina. Prema FEM / DIN standardu, niskonaponska dizalica je istražena i inovirana na osnovu općih težina liftova, radnog sustava i osnovnih parametara, osnovne strukture i konzularne konstrukcije modularnog dizajna.


Smatra se da je kompaktna konstrukcija, električna dizalica s niskim prostorom za glavu može lako poboljšati iskorištenost prostora i proširiti radni opseg produženjem vijeka trajanja. Ima i druge izvanredne karakteristike kao što je realizacija. Precizna pozicija za opterećenje zahvaljujući lakom putovanju, dužem radnom vijeku i niskim troškovima održavanja zbog fine strukture. Nesumnjivo, niska visina nadstrešnice je vaš najbolji izbor kada prostor iznad dizalice nije dovoljan.


Low headroom Hoist

Prednost niskog električnog podizača za glavu:

  • Niska dizalica za glavu može se koristiti u transportu materijala iz radionica ili skladišta u mnogim područjima, kao što su proizvodnja strojeva, održavanje opreme, luka, željeznica, civilna avijacija i struja. Pogodan za precizne transporte materijala i velike komponente precizne montažne situacije.

  • Ovaj tip električnog žičanog užeta koristi se tamo gdje postoji niska visina za dizalice s jednim nosačem ili monorezom. Kompaktan dizajn i konstrukcija čine ga idealnim za niske zgrade, gdje je potrebna maksimalna visina kuke. Električna dizalica sa malom visinom ima kapacitet do 80 tona.