Jednodelni kondukcijski bar

1. Nadzemne i izdužene gusjenice za dizalice
2. Električne dizalice, električni alati, sistemi za slaganje, sustavi s jednim kolosjekom
3. Monorail sistemi
4. Ostale primjene za napajanje električnog opterećenja koje se kreće

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Jednopolni vodič za vodiče


Pregled

Jednopolna provodna šipka je moderan sistem napajanja koji koristi jednopolne izolovane provodne šine. U skladu je s najnovijim propisima i osigurava električnu energiju za opremu za rukovanje materijalom, kao što su kranovi.


Bilo koji broj polova se može postaviti vertikalno ili horizontalno, na ravnim ili zakrivljenim sistemima. Jednopolna šipka provodnika može se instalirati u zatvorenom ili na otvorenom. Za visokotemperaturne uslove, visokotemperaturni izolacioni poklopac do + 115 ° C je dostupan, također za niskotemperaturne uvjete, može biti do -40 ° C. Cjelokupni sustav tračnica je izoliran prema važećim sigurnosnim propisima, potpuno je zaštićen od izravnog kontakta.


Glavne komponente kondukcijske šipke

Stanovanje:

Generalno, linija stanovanja je u zelenoj i uzemljenoj liniji u žuto-zelenoj boji. Standardna dužina je 4m ili 6m, ostali dijelovi su dostupni.


Spojevi:

Priključci spojeva pružaju mehanički i električni kontinuitet. Poklopci za izolaciju su uključeni.


Setovi feedova:

Dostupni su završni feedovi ili linijski feedovi.


End Caps:

Otvoreni krajevi provodnika su zatvoreni završnim kapama.


Vješalice:

Standardni nosači za pričvršćivanje vodiča na nosače dizalice su dostupni. Provodnik je sa kliznim i fiksnim vješalicama. Standardna udaljenost između ovjesa postavlja se za unutarnje i vanjske instalacije: 1500mm do 2000mm.


Proširenje:

Ekspanzione sekcije su potrebne za kompenzaciju različitih proširenja između bakarnih provodnika i čeličnih ili betonskih konstrukcija, na različitim temperaturama bez prekida električne energije.

Ekspanzioni spojevi se koriste kada je Powerail dužina između dovoda, krivulja, prekidača ili drugih fiksnih tačaka veća od 20m. Instalirajte dilatacioni spoj u skladu sa instalacijom.


Izolaciona sekcija:

Odjeljci za izoliranje su potrebni ako se dijelovi sustava ili pojedinačne šine moraju isključiti iz napona u sustavu vodiča. Da bi se spriječilo premošćavanje napona pomoću kolektora struje, potrebno je instalirati dva izolacijska dijela zračnog raspora.


Kolekcionari:

Strujni kolektori su izrađeni od karbonske četke, ojačanog najlona i galvaniziranog metalnog materijala. Karbonske četkice opterećene oprugom održavaju ujednačen kontakt. Uključeni su i kablovi za povezivanje, kao i fleksibilni vučni krakovi. Na raspolaganju su dupli strujni kolektori za prenosne aplikacije i veću amperažu.

Conductor Bar

Hot Tags: jednopolni provodnik bar, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, za prodaju
Srodni proizvodi
Istraga