Crane Gear Motor

Motorni kranovi su često izloženi ekstremnim vremenskim uslovima - kao i pod velikim operativnim zahtevima. Moraju izdržati visoku vlažnost, slani vazduh i velike vjetrove brzine, a istovremeno obezbeđuju veliki kapacitet preopterećenja i širok opseg kontrole brzine. Međutim, najviši prioritet je ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Dizalica motora


Pregled

Motor sa kranskim menjačem je često izložen ekstremnim vremenskim uslovima - kao i pod velikim operativnim zahtjevima. Moraju izdržati visoku vlažnost, slani vazduh i velike vjetrove brzine, a istovremeno obezbeđuju veliki kapacitet preopterećenja i širok opseg kontrole brzine. Međutim, najveći prioritet je pouzdana funkcija motora.


图片 5.jpg


Karakteristika motora za kranske pogone

* Povećana efikasnost

Koristi se za aktivne delove za visoku efikasnost u DOL / varijabilnoj brzini, ovaj motor takođe pomaže u smanjenju potrošnje energije. Za temperaturu okoline do 50 ° C, opciono viša - Zaštićeno od vlage do 100% i slane atmosfere.

* Više snage

Rezerve obrtnog momenta za velike opterećenja i kapacitet preopterećenja do 230% - koriste se kao ubrzavajući pogoni, naši kranovi motori mogu usavršiti bilo koju situaciju. Gustina velike snage olakšava kompaktne dimenzije.

* Više fleksibilnosti

Korišćenjem velikodušne dimenzije priključne kutije, zaštitom od korozije unutar motora i opciono dostupnim čvrstim noževima za montažu i prirubnicom proizvedenim iz torzionog čvrstog sferoidnog grafitnog gvožđa - naši kranovi motori mogu se nositi sa bilo kojim zadatkom.


Naša fabrika


finework-cranes1.png

Hot Tags: Crane Gear Motor, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, na prodaju
Srodni proizvodi
Istraga